Naujiena! Gurmaniški ketvirtadieniai „Parko virtuvėlėje“

„Savaitgalis atrodo ilgesnis, kai mėgautis juo pradedama ketvirtadienį,“ – sako Rūta Šimkienė, „Parko virtuvėlės“ vadovė. Nuo šiol jos vadovaujamas restoranas kiekvieną ketvirtadienį lankytojus kviečia mėgautis itin skaniomis teminėmis vakarienėmis, lydimomis gyvai atliekamos muzikos. Vietas būtina rezervuoti iš anksto, jų kiekis ribotas.

Skonių atradimai čia pat, šalia Palangos

„Parko virtuvėlės“ lankytojai kiekvieną ketvirtadienį stebinami naujais skonių atradimais: prancūziška, itališka, ispaniška, amerikietiška ar moderni lietuviška virtuvė tampa pagrindiniu to vakaro akcentu. Ketvirtadieniais „Parko virtuvėlėje“ karaliauja šiai temai skirti patiekalai, stalo dekoras, skamba gyvai atliekamos melodijos.

„Maitiname ne tik pilvus, bet ir smalsumą, – sako R. Šimkienė. – Pasaulis žavus įvairove, tad kviečiame keliauti po įdomiausias pasaulio virtuves čia pat, šalia Palangos.“ R. Šimkienė atskleidžia, kad teminės vakarienės metu patiekiami net trys patiekalai: lengvas užkandis, pagrindinis patiekalas ir desertas. „Parko virtuvėlės“ vadovė sako, kad šių patiekalų nėra pagrindiniame meniu – jie gaminami išskirtinai tik teminiam ketvirtadienio vakarui.

Patiekalai, atskleidžiantys šalies charakterį

Tikru iššūkiu ir smagiu nuotykiu teminius vakarus vadinanti virtuvės šefė R. Šimkienė teigia, kad viskas prasideda nuo idėjos. Vakaro metu patiekiami trys tai šaliai būdingi patiekalai, tad svarbiausia užduotis – pasirinkti labiausiai šalies specifiką atskleidžiančius skonius.

„Be abejo, pasitelkiame savo žinias, įgūdžius ir mūsų šefų kūrybinius gebėjimus bei patirtį: daug kartų gaminame pasirinktus patiekalus, bandome skirtingas jų receptūras, kol atrandame tobulą skonio ir estetikos balansą, – sako R. Šimkienė. Pasirinktos šalies charakterį atskleisti padeda ir teminiai stalo papuošimai bei gyvai atliekama tos šalies muzika.

Sužinoti būsimų renginių temas ir rezervuoti staliuką galite tel. +370 611 56510.

en_GBEN