Šventė ten, kur ir Jūs: lankytojams pasiūlyta dar viena paslauga

Orams sušilus, šventės vis dažniau persikelia į gamtą ar užmiesčio sodybą. „Kad šventė būtų kiek įmanoma įspūdingesnė, o organizavimo rūpesčiai lengvesni, kviečiame pasitelkti patyrusių renginių organizatorių ir profesionalių virėjų komandą“, – sako eilę metų „Atostogų parke“ vykstančius renginius organizuojantis Irmantas Karpis.

Pasirūpina viskuo: nuo dekoracijų iki renginio vedimo

Švenčių, konferencijų ir įvairiausių renginių nuolat organizuojama „Atostogų parke“ esančioje stilingojoje „Parko virtuvėlėje“, „Parko rančoje“, konferencijų ir pokylių salėse, Etnografinio kaimelio erdvėse ar privataus poilsio pirtyse. Tačiau, sušilus orams, sulaukiama vis daugiau prašymų padėti organizuojant nepamirštamas šventes ir kitose, klientų pasirinktose vietose. 

„Mūsų renginių organizavimo patirtis, turima įranga, reikiamas personalas ir resursai leidžia išpildyti šį prašymą. Tad dabar jau galime pasiūlyti ir renginių organizavimo paslaugas bet kurioje Lietuvos vietoje ir galime pasirūpinti beveik visomis renginio organizavimo detalėmis“, – sako I. Karpis. Pasak jo, klientams pageidaujant, bus pasirūpinta dekoracijomis, renginio programa, vedėjais ir net atlikėjais, o taip pat pasiūlyta patikėti rūpesčius maistu ir aptarnavimu šventės metu.

Pagalba siūloma organizuojant tiek didelius, tiek ir mažus renginius šeimos ar draugų kompanijos šventes, o renginiui skirtas biudžetas nebūtinai turi būti didelis. „Šios paslaugos kainų žirklės labai plačios, nes vieniems reikia didžiulio renginio su sudėtinga programa ir visų įmanomų paslaugų, o kitiems užtenka ir gardžių užkandžių asmeninei šventei“, – sako I. Karpis, kviesdamas drąsiai išsakyti savo pageidavimus ir ieškoti geriausio sprendimo elektroniniu paštu [email protected] arba telefonu +370 614 26988.

Teminiai meniu ir ypatingi patiekalai kompanijoms

Švenčių maistu rūpinasi patyrę „Parko rančos“ ir „Parko virtuvėlės“ šefai, kurie gali pasiūlyti ypatingą, banketams, šventėms ir konferencijoms skirtą meniu. „Nuo tradicinių lietuviškų šašlykų ar mišrainių iki vieno kąsnio gardžių desertų ar išskirtinių, egzotinių patiekalų, paruoštų pagal Jūsų pasirinktą temą – galime įgyvendinti įvairiausius klientų norus ir užgaidas, – sako restoranų vadovė Rūta Šimkienė. – Šiais metais pasiūlėme ir ypatingus patiekalus, skirtus kompanijoms.“

Pasak jos, viena geidžiamiausių naujovių – pagal tikrų ispaniškos Paeljos meistrų perduotą receptą ir gamybos technologiją gaminama Paelja, kuri gausi jūros gėrybių, tarpusavyje susipinančių viliojančių aromatų ir skonių. Tikriems mėsos mėgėjams patiks išskirtinės, įvairios mėsos rinkinys, į kurį įeina ėrienos karka, elnienos kumpis, jautienos kepsnys, grilyje keta kiaulienos šoninė, žąsies šlaunelė ir įvairios daržovės.

Aptarnavimas gali tapti išskirtiniu akcentu

Profesionali padavėjų komanda ir charizmatiški „Parko rančos“ barmenai ne tik palengvina svečių aptarnavimą, bet dažnai tampa ir vienu ryškesnių šventės akcentų. „Mylime savo darbą ir klientus aptarnaujame su šventine nuotaika. Jei susirinkusi publika smagi, būna, kad ir pažongliruojame ar parodome kitų triukų,“ – sako Justinas Muliuolis, „Parko rančos“ barmenas.

Vakaro atrakcija dažnai tampa ir grilyje šventės metu kepamas maistas, kuris ypatingai vilioja sklindančiais aromatais ir sukuria papildomų temų šventės dalyvių pokalbiams. Nuo tradicinių šonkauliukų, sultingų mėsos kepsnių, daržovių iki egzotinių jūros gėrybių, varlių šlaunelių ar abejingų nepaliekančių vaisinių desertų – šiuolaikiniai grilio meistrai gali pasiūlyti itin platų ir įdomų meniu. „Net vos vos grilyje paskrudinta duona, apšlakstyta alyvuogių aliejumi, patiekiama su čia pat, lauže, virta žuviene – yra kažkas ypatingo“, – priduria J. Muliuolis.

lvLV