When you see the rating of the 5-cup restaurant, you can rest assured that it is an establishment that meets the highest standards of hygiene and technology. "Parko virtuvėlė", which is already popular with visitors, was decorated with such an assessment.
Lankytojų įvertinimai džiugina labiausiai
The cups are assessed by inspectors of the State Food and Veterinary Service (SFVS) after a thorough inspection. The number of cups provided shows the cleanliness of the establishment, the freshness of the products used and whether they are properly stored and whether the kitchen equipment meets all the necessary criteria. The rating can range from 1 to 5: the more cups, the better the institution complies with the highest SFVS requirements.
„Mūsų griežčiausi vertintojai – ne inspektoriai ar valstybinių institucijų atstovai, o lankytojai. Jų nuomonė ir atsiliepimai mums patys svarbiausi, – sako „Parko virtuvėlės“ vadovė Rūta Šimkienė. –Vadovaudamiesi VMVT standartais dirbame kasdien, tad įvertinimas nudžiugino, bet nenustebino.“
Svarbiausias ingredientas – meilė
„Parko virtuvėlė“ dažnai sulaukia lankytojų pagyrų už dailų interjerą ir skanų maistą. Tačiau R. Šimkienė pastebi, kad ne visiems įmanoma įtikti.
„Skoniai ir pomėgiai gali skirtis, tad griežtai laikomės patiekalų receptūros. Tik iki smulkmenų ištobulintą patiekalą įtraukiame į meniu: prieš tai daugybę kartų gaminame ir ragaujame, tikriname receptūras ir jas tobuliname. Mylime savo lankytojus, tad atidumas detalėms gimsta natūraliai,“ – sako R. Šimkienė, geriausiais mokytojais ir tobulėjimo skatintojais įvardindama pačius klientus.
Ketvirtadieniais – naujų skonių atradimai
Profesionaliems ir kūrybingiems „Parko virtuvėlės“ virėjams dažnai norisi improvizuoti. Laikydamiesi griežtos patiekalų gamybos receptūros, paprastai jie įneša žaismės išmoningai puošdami patiekalus. Tačiau ketvirtadieniais lankytojų laukia ypatingi vakarai – virėjai improvizuoja pasirinkta tema ir lankytojams siūlo paragauti naujų, išskirtinių patiekalų skambant gyvai atliekamai muzikai.
„Tai vakarai, kai mūsų virėjai gali improvizuoti, o lankytojai – atrasti kažką naujo. Jau lepinome lankytojus prancūziškais, itališkais, ispaniškais vakarais, o ateityje laukia dar daugiau neatrastų kraštų,“ – priduria R. Šimkienė.
Sužinoti renginių temas ar rezervuoti staliuką galite tel. +370 611 56510.